3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında, okulumuz özel eğitim öğrenci ve öğretmenleri bugün hazırladıkları pankartlarla farkındalık yürüyüşü yaptılar. 

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında, okulumuz özel eğitim öğrenci ve öğretmenleri bugün hazırladıkları pankartlarla farkındalık yürüyüşü yaptılar. Yürüyüş sırasında ve sonrasında, hazırladıkları bilgi broşürlerini sokaktaki vatandaşlara dağıttılar. 

Özel eğitim öğretmenlerimiz ve Özel eğitim öğrencimiz Yusuf Akturan, belediye başkanımızı ziyarete gittiler. Ziyarette belediye başkanına çiçek taktim eden ve Özel Eğitim öğrencimiz Ardanın yaptığı tabloyu hediye eden Yusuf, belediye makamına geçerek, engellilerin toplumumuzun her alanında her seviyesinde var olabileceğini bir kez daha gösterdi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanımız, her zaman engellilerin farkında ve yanında olduğunu dile getirdi.

Daha sonra Özel eğitim öğretmenlerimiz ve Özel eğitim öğrencilerimiz hep birlikte yemek yediler.

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık gününde, farkında olduğumuz, kabul ettiğimiz, engel olmadığımız bir dünya dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Ereğli Konya Ereğli Toki Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)