3 Aralık Dünya Engelliler Günü

GEBZE ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNÜ ÇOK YOĞUN GEÇİRDİ.

Öğrencilerimiz 3 aralık dünya Engelliler gününü çok yoğun geçirdi. Hafta boyunca yapılan etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

Pazartesi günü okulumuzda 400 kişinin katılımı ile 3 Aralık Engelliler günü kutlaması yapıldı. Programa;  Gebze Kaymakamı Mustafa GÜLER,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar ÇAKMAK, Gebze Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Nurdoğan YILMAZ, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener DOĞAN, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan KADIOĞLU, Gebze Eğitim Bir Sen Başkanı Fazlı YAĞMUR, Gebze Belediyesi Müdürleri, okul müdürleri, veli ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Salı günü Gebze Osman Hamdi bey kültür merkezinde  Gebze ticaret odası ile birlikte düzenlemiş oldukları programa veliler ve 100 öğrenci ile  katıldılar.

Çarşamba günü sabah Gebze Gençlik merkezi ile Gebze Özel Eğitim uygulama okulu öğrencileri  yapılan programda Gebze gençlik merkezinde  buluşarak 3 Aralık engelliler günü etkinliklerine katıldılar.

Yine Çarşamba öğlenden sonra Özel Pelikan kurumları , Gebze Özel Eğitim uygulama okulunu ziyaret ederek 3 aralık engelliler günü için engelli öğrenciler ile beraber eğlendiler.

Perşembe günü sabah Çayırova Yeni Mahalle ilköğretim okulu Gebze Özel Eğitim uygulama okulunu ziyaret ettiler ve engelli öğrencilerle beraber öğrencileri ortak etkinlik yaptılar.

Yine Perşembe günü Gebze Özel Eğitim uygulama Okulu Öğrencileri Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Nurdoğan YILMAZ tarafından sinemaya animasyon film izlemeye götürüldü.

Cuma günü sabah Özel Hisar Koleji , Gebze Özel Eğitim uygulama okulunu ziyaret ettiler ve engelli öğrencilerle beraber öğrencileri ortak etkinlik yaptılar.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Gebze Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)