29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Coşkuyla Kutladık. . .

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

           29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anılması, şehitlerimizin aziz hatıralarının yad edilmesiyle devam etti. Yalnızca bir yönetim şekli değil, Türk milletinin yaşayış biçimi olan Cumhuriyet Ulu önder Atatürk tarafından Türk milletine hediye edilmiş en değerli mirastır.

                Açılış Konuşmasını Sayın Okul Müdürümüz Salih SEPİN yaparak, konuşmasında;

                ‘’Sevgili öğrencilerim, Değerli öğretmenlerim, Sayın Velilerim!

                  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyet, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sonucunda kazanılmış bir zaferdir. Bu zafer, Atatürk'ün önderliğinde, büyük bir fedakarlık ve cesaretle elde edilmiştir. Cumhuriyet, sadece Türkiye'nin değil, tüm insanlığın ortak değeridir. Bu nedenle, Cumhuriyetimizi korumak ve geliştirmek, hepimizin görevidir. Cumhuriyetimiz, bize özgürlük, eşitlik ve kardeşlik gibi temel değerleri kazandırmıştır. Bu değerlerin ışığında, ülkemizi daha müreffeh ve mutlu bir gelecek bekliyor.

                  Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.’’ diyerek kısa bir konuşma yaptı.

            Kutlama programı kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Şiirler, özlü sözler, şarkılar, çeşitli gösteriler ve folklor ekibinin sunumuyla sona erdi. Tören hazırlığında emeği geçen Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürü ederiz.


Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Malatya Battalgazi Yavuz Selim İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)