29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı Coşkuyla Kutladık.

Terzialan İlkokulu ve Şehit Binbaşı Ercan Kurt Ortaokulu olarak birlikte gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız Belediye Başkanımız Tuncay GÖYMEN, Muhtarlarımız Turhan ÇETİN ve Erdal TEKİN, Öğretmenlerimiz, Velilerimiz ve Halkımızın da katılımı ile gerçekleştirildi.

28 Ekim Cuma günü saat 12:00 de okul büstümüze çelenklerin sunulması ve okullarımızın bayraklarla donatılması ile başlayan Bayram kutlamalarımız 29 Ekim Cumartesi günü saat 09:00 da devam etti.

Şehit Binbaşı Ercan Kurt ortaokulu bando takımı eşliğinde Belde içinde yapılan kortej yürüyüşünden sonra saat 19:45 de okul bahçesinde düzenlenilen törenle kutlamalara devam edildi.

Ortaokul öğrencilerimiz Arda MANİ ve Fatma DURMAZ´ın sunuculuğunu üstlendiği tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Terzialan İlkokulu Müdürü Murat CANDEMİR´in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin şiirleri, 2/A sınıfının oratoryo gösterisi, ortaokul öğrencilerinin koro etkinliği´nin ardından tören sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çanakkale Çan Terzialan İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)