29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı Kutlu Olsun

"Cumhuriyetimizin 100’inci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bizlere Cumhuriyeti armağan eden İstiklal Harbimizin kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz"

Meserret İnel İlkokulu olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, okulumuz 3-D sınıfı "Cumhuriyetimizin 100. Yılından Geleceğe Bakış" konulu resim sergisi düzenledi.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılından Geleceğe Bakış" konulu eserlerden oluşan sergi açılışı Vali Yardımcımız Oğuz ŞENLİK tarafından gerçekleştirildi.

Resim sergisi açılışına İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayben ÇİMEN, Vali Yardımcımızın eşi Ebru ŞENLİK ve kıymetli misafirlerimiz katıldı.

Serginin hazırlanmasında görev alan okul yöneticilerimize, Okul Aile Birliği'ne, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Vali yardımcımız Oğuz ŞENLİK, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ayben ÇİMEN, okul müdürümüz Ceylan YAVUZ ve müdür yardımcılarımız yaptıkları resimlerle sergiye katkı sağlayan öğrencilerimize Katılım Belgesi verdiler.

29 Ekim günü Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama programımızı Deeğerli Öğretmenlerimizle ve Kıymetli  Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları gösterilerle, şiirlerle ve marşlarla kutladık. Programımıza katılan Değerli velilerimize, emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşeşkkür ederiz. 

Cumhuriyetimizin 100. yılı Kutlu Olsun...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Odunpazarı Meserret İnel İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)