29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´mızı Kutladık.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılını büyük bir çoşkuyla kutladık.

Şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyet birikimine sahip olan büyük milletimizin, özgürlük ve bağımsızlığının simgesi olan üzerine titrediğimiz, vatandaşı olmaktan onur duyduğumuz  Türkiye Cumhuriyeti…Bizim Cumhuriyetimizin 93. Yılı  kutlu olsun.

 

          Çağlara medeniyet mührünü vuran büyük milletimiz, milli mücadele sırasında yaşanan zor şartlara rağmen istiklalinden vazgeçmeyerek, Milletçe el ele vererek neler başarabileceğimize; tarih defalarca şahit olmuştur.

 

           Türk  Kurtuluş Savaş’ı imkansızı başaran, olağanüstü çabaya dayanan bir milleti tek yürek haline getiren bir inanç savaşı olmuştur.
           Bugün bizler, Cumhuriyetin 100.yılını kutlamaya hazırlanan yeni nesiller olarak bize miras bırakılan o şanlı tarihi ve o kutsal istiklal ruhunu heyecanla, sadakatle bağrımıza basıyoruz.                                                                     

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal     etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularımızla ve rahmetle anıyoruz, Milletimizin Cumhuriyet Bayramını   kutlu olsun.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Gönen Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)