29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 98. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99.yıl özel kutlama törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve birçok davetli katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98.yıl özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından, Sınıf öğretmenimiz Sayın Ramazan AKSOY' un günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile devam etti. Tören programımızda "Cumhuriyet" teması kapsamında yer alan, öğrencilerimizin görev aldığı koro, oratoryo, dans, drama gösterileri tüm velilerimiz ve öğretmenlerimizin alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi.

Emek, katkı ve iş birliklerinden dolayı tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile yoğun katılımları ve eşlikleriyle bayramı bayram yapan değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetin 99.kuruluş yıldönümünü kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Merkez Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)