29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yılını şiirlerle, oratoryolarla, konuşmalarla kutladık.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADIK…

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yılını şiirlerle, oratoryolarla, konuşmalarla kutladık. 09:00’da başlayan törende saygı duruşunun ve İstiklal Marşı’nın ardından okul müdürümüz Sayın Yaşettin GÖZÜTOK, öğrencilerimize ve velilerimize cumhuriyet yönetiminin önemini anlattı.

7A sınıfından Buse KAR ve Helin DİNÇEL’in sunumuyla devam eden programımızda, 8A sınıfından Batuhan KAHRAMAN cumhuriyetin öyküsünü anlattı bizlere. Henüz okumayı öğrenmemiş 1C sınıfı öğrencileri “Cumhuriyet Güneşi” şiirleriyle güneş gibi parladılar. Pırıl pırıl kıyafetleriyle 2D sınıfı öğrencileri “Cumhuriyet Bayramı” adlı oratoryoyu seslendirirken heyecanlıydılar. 3A ve 3C sınıflarından bir grup öğrenci şiirleriyle içimizdeki cumhuriyet ateşini coşturdu adeta. 4A sınıfı “Gençliğin Ata’ya Cevabını” okurken cumhuriyeti ve bağımsızlığımızı korumaya ant içtiler. 2C sınıfından Nisa ÜN, 2E sınıfından Merve ATALAY ve Tuana KAYA, 3D sınıfından Zeynep ŞİRANLI, 3E sınıfından Sude SÖNMEZ, 4E sınıfından Berru KAYA ve Su Eda TOPKAYA şiirleriyle cumhuriyetin 91. doğum gününü kutladılar. Programımız 8A sınıfından bir grup öğrencinin “Cumhuriyet” adlı oratoryoyu seslendirmesiyle sona erdi.

Karamandaki maden kazası nedeniyle buruk olarak kutladığımız bu bayramda tatil günü demeyip, çocuklarıyla birlikte törene gelen sayın velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ve hizmetlilerimize teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Şişli Hüseyin Avni Kurşun Ortaokulu

Kaynak:https://huseyinavnikursunoo.meb.k12.tr/icerikler/29-ekim-cumhuriyet-bayrami_1448241.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)