29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı. Programda 6. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Millet Malı” adlı tiyatro beğeniyle karşılandı. 8. sınıf öğrencilerinin sergilediği “Cumhuriyet Oratoryosu” milli duyguları harekete geçirdi. Ayrıca müzik öğretmeni Seda SAĞLAM’ın yönetiminde hazırlanan koro çalışmasıyla marşlarımız hep bir ağızdan coşkuyla söylendi.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçe kapsamında düzenlenen satranç yarışmasında 8/A sınıfından Mert Cemil ÇETİNKAYA birinci, 7/A sınıfından Reyhan ŞENTÜRK üçüncü; koşularda ise kızlarda 5-6. sınıflar grubunda 6/A sınıfından Özge ÖZTÜRK üçüncü, 7-8. sınıflar grubunda 7/A sınıfından Özge EKİNCİ ikinci olmuştur. Dereceye giren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

 

Okul bünyesinde resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi. Resim yarışmasında 5/A sınıfından Öznur ÖZDİL, şiir yarışmasında 6/A sınıfından Seyhan ŞENTÜRK, kompozisyon yarışmasında 8/A sınıfından Gamze Nur YALÇINKAYA birinci oldu. Birinci olan öğrenciler okulumuz tarafından ödüllendirildi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sinop Ayancık Yenikonak Yatılı Bölge Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)