27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni

Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, Vefatının 86'ıncı Yılında Törenle Anıldı.

Kadıköy İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan anma töreni, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

 

Törene; Kadıköy Kaymakamı Muhittin PAMUK, Millî Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Erhan AFYONCU, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Fatih KAYA, Kadıköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Sadık ASLAN, Yazar Cumali SEVER, İlçe İdare Amirleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

 

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başlayan törende sırasıyla;  Kuran-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterisi, Okul Müdürü Lokman YILMAZ'ın konuşması, Mehmet Akif'ten anlamlı sözlerin okunması, şiirler, piyes ve oratoryo gösterileri ile Yazar Cumali SEVER'in sunumuyla konuklara Mehmet Akif Ersoy anlatıldı. Törende ayrıca Mehmet Akif ERSOY'un bestelenmiş şiirleri okulun öğretmen ve öğrencilerinden oluşan koro tarafından sahnede sunuldu. Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan AFYONCU'nun eşi  Hanımefendiler Yazar Cumali SEVER ve Amir ATEŞ adına asistanina plaket verdi.

 

Program; Mehmet Akif Ersoy ile ilgili kültür ve sanat alanında eserleriyle derece alan öğrencilerin ödül takdimleriyle sona erdi. 

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kadıköy Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://mehmetakifiho.meb.k12.tr/icerikler/27-aralik-mehmet-akif-ersoyu-anma-toreni_13591656.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)