24. Nisan. 2019 Tarihinde Okulumuzda Belge Dağıtım Töreni Yapıldı.

Törene Çiğli Kaymakamı Kaya ÇITAK ve Çiğli İlçe Milli eğitim Müdürü Mesut UĞURLU, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif ALTINKUALÇ, Ata Sanayi Sitesi Başkanı Necat ÖZTÜRK, İzmir Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili İbrahim BAYRAM, Norm Grup Kurucusu Nedim UYSAL, Teknik Balans Yönetim Kurulu Üyesi Ajlan HASKÖK, Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bahattin KILIÇ, Berberler odası Başkanı Şükrü BİLGİÇ,Kuaför odası Başkan V ekili Mehmet PAYIKÜÇÜK’ün yanı sıra Kemal SARDIR, Metin KÖROĞLU, Reşit ÇINARLI,Tayfun OKAY,Cem BENTEŞE,Kasım KUTLU gibi İş adamları yer aldı.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı tören saygı duruşu ve istiklal Marşı ile Başladı. Kurum Müdürü Oktay ÜŞÜMEZ’in yaptığı açılış konuşmasında :” Ülkemizde çeşitli okullardan mezun olan gençlerimiz İşsizlik çaresizliğine düşerken merkezimizden belge alanların yüzde 98 oranında istihdama katılıp ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Her biri birer toplum önderi olan muhtarlarımız burada, sanayicilerimiz, esnaflarımız, burada, İrfan ordusunun kumandanları olan Okul Müdürlerimiz burada. Gelin hep birlikte Mesleki Eğitime Karşı olan bu uğursuz algıyı değiştirerek işletmelerimizin, gençlerimizin yarınlarını aydınlatalım. Milletimizin Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine kavuşmasında katkıda bulunalım.” Dedi.

Törene Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nin Folklor gösterileri ve Özay GÖNLÜMÜN izinden giden Ege Bölgesinin sevilen sanatçılarından Feyzi ÖNDER’in müzik ziyafeti renk kattı.

Örgün Eğitim dışında çok rastlanmayan ve iyi örnekler arasından yeralan Belge Töreninde ustalar, kalfalar ve usta öğreticiler mezuniyet havasını tattılar. Törenin  ardından okulda düzenlenen öğle yemeğine geçildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)