24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ, tüm yurtta olduğu gibi Hemşin'de de coşkuyla kutlandı. Kutlama, 24 Kasım Çarşamba Günü  Hemşin Okullar Bölgesindeki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması ile başladı.  Kutlama Programı Okullar Konferans Salonundaki etkinliklerle devam etti.

 

Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Sedat SEZİK, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Halim Kazım BEKAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriyya ÖZDEMİR, Şube Müdürümüz Sayın İrfan ATAMAN, İlçe daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve ilçemiz vatandaşları da katıldı.

 

Tören sunuculuğunu Hemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Aycan MATARACI'nın üstlendiği etkinliklerin açılışında Milli Eğitim Bakanımızın mesajı okundu. Genç öğretmenler adına Hemşin Merkez Ortaokulu İngilizce öğretmeni Esila KÜTÜKÇÜ'nün konuşmasının ardından emekli öğretmenler adına  bir konuşma yapan  Hemşin Belediyesi eski başkanı Başar CUMBUR bizlere duygusal anlar yaşattı. Program öğrencilerin bütün öğretmenlere çiçek takdimi ile sona erdi.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor  ve  Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Rize Hemşin Hemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kaynak:https://hemsincpal.meb.k12.tr/icerikler/24-kasim-ogretmenler-gunu-kutlandi_12191191.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)