24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programımız

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programı;okulumuzun öncülüğünde Kazımkarabekir Belediyesi Konferans Salonunda Kaymakam, Kazımkarabekir Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, protokol, ilçemizde görev yapan öğretmenler ve halkın katılımı ile gerçekleşti.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programı;okulumuzun öncülüğünde Kazımkarabekir Belediyesi Konferans Salonunda Kaymakamımız Sayın Ramazan Aykut Saka, Belediye Başkanımız Recep Boyacıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Eryiğit , protokol, ilçemizde görev yapan öğretmenler ve halkın katılımı ile gerçekleşti. .Kutlamalar saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Mustafa ERYİĞİT'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının akabinde, okul müdürümüz Fatih ÇETİN, "Sadece Öğretmenim" adlı şiiri okudu.

Kutlamalar öğrencilerimizin şiirler okuması, ront gösterileri, şehit öğretmenlerin anılması, oratorya gösterisi ve "Hayatın İçinden Öğretmenlere Mesaj" konulu video gösterisiyle devam etti. Programımız; okulumuzun ilçemizde görev yapan öğretmenlere hediye takdim etmesi ve sahnede toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Kazımkarabekir Piri Reis İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)