24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerimiz. . !

 

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e başöğretmenlik ünvanı verilmesinin yıldönümü ülkemizde öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda bir dizi etkinlikler kutlandı. Bu güzel günde öğretmenlerimiz toplu halde öğretmenler günü yemeğinde bir araya geldiler. Okul müdürümüz Yüksel ALTUNTAŞ, günün anısına öğretmenlerimize hediyelerini takdim etti. 

24 Kasım cuma günü okulumuz konferans salonunda öğretmenler günü kutlama programı icra edildi. Program, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından beğeniyle takip edildi. Programın hazırlanmasında ve icrasında görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şehit Sezgin Erdoğan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği de öğretmenlermizi unutmayarak öğle arası çeşitli ikramlarda bulundular. Bu nazik davranışlardan dolayı Okul Aile Birliği üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Halıkent Mahallesi muhtarı sayın Abidin YORGANCI, okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimize tatlı ikramında bulundu. Bu güzel günde öğretmenlerimizi yalnız bırakmadığı için değerli muhtarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Öğretmenler; gelecek nesilleri yetiştiren toplumun en önemli, en saygın bireylerindendir. Bu anlamlı günde, tüm öğretmenlermizin öğretmenler gününü kutluyor; sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Isparta Merkez Şehit Sezgin Erdoğan Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)