24 Kasım Öğretmenler Günü

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı; 26 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 10.00’da Cumhuriyet Alanı ATATÜRK Büstü’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih ŞAHİN tarafından çelenk sunumu ile başladı.

10.30’da Mihalgazi Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda icra edilen programın günün anlam ve belirten konuşması Okul Müdür Vekilimiz Sayın Sırma Hanım DURGUN tarafından yapıldı. Çeşitli şiir, anı ve gösterilerin yer aldığı programda 9. Sınıf Öğrencimiz Hakan KARABELİ “Seninle Her Mevsim Bahar Öğretmenim” isimli şiiri okudu. Öğrenciler, öğretmen taklitleriyle programa renk kattılar.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, görevlerini icra ederken hain saldırılarda şehadete ulaşmış öğretmenlerimiz ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimiz minnetle ve saygıyla anıldı. 

Ödül Töreni’nde;

*İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuzdan emekli olan Müdür Sayın Tayyar ÖZMEN’e verilen “Yüksek Şeref Belgesi”ni İlçe Kaymakamı Sayın Hasan Hüseyin UZAN; Okul Müdür Vekilimiz Sayın Sırma Hanım DURGUN’a takdim etti.

*İlçemizde okullar arası düzenlenen Voleybol Turnuvası’nda Şehit Nuri TAVŞANLIOĞLU Anadolu Lisesi Voleybol Takımı birinci oldu. İlçe Belediye Başkanı Sayın Zeynep AKGÜN; birincilik kupasını Okul Müdür Yardımcımız Sayın Ahmet KÖSE, Coğrafya Öğretmeni Sayın Mehmet Nuri TURGAY, 12. Sınıf Öğrencimiz Habibe Nur YILDIZ, 11. Sınıf Öğrencimiz İsmail ÖLMEZ VE 11. Sınıf Öğrencimiz Hüseyin İlkan PORTAKAL’a takdim etti.

*İlçemizde günün anlam ve önemiyle ilgili şiir, resim ve kompozisyon etkinlikleri yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Fatih ŞAHİN, kompozisyon etkinliğinde derece alan 12. Sınıf Öğrencimiz Habibe Nur YILDIZ’a ödülünü takdim etti.

              Program pasta kesimiyle sona erdi.

              Okulumuzda bizi bu güzel günde kendimizi özel hissettiren Personelimiz Sayın Özlem ALTINAY başta olmak üzere; Velilerimiz Sayın Zeynep YENTİR ile Sayın Derya OKATAN’a ve Sevgili Öğrencilerimize sürprizleri, hediyeleri, ikramları, emekleri ve bizlere değer verdikleri için çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız :)

              Biz sevgi dolu bir aileyiz.

               "Şehit Nuri TAVŞANLIOĞLU Anadolu Lisesi Ailesi"

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Mihalgazi Mihalgazi Şehit Nuri Tavşanlıoğlu Anadolu Lisesi

Kaynak:https://mihalgazilisesi.meb.k12.tr/icerikler/24-kasim-ogretmenler-gunu_5974459.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)