24 Kasım Cuma Günü Okulumuzda Öğretmenler Günü Kutlama Programı Yapıldı.

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyetimizi koruyacak ve yaşatacak aydınlık nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!


24 Kasım cuma günü okulumuzda Öğretmenler Günü kutlama programı yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler, Oratoryo, Koro ve ödül töreni ile program sona erdi.

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 10 Kasım Atatürk’ü anma günü “ATATÜRK VE ATATÜRK SEVGİSİ” konulu ortaokul öğrencileri arasında yapılan resim yarışmasında ilçe 1.si olan okulumuz öğrencimiz İlayda Kaya’ya, “ATATÜRK VE ATATÜRK SEVGİSİ” konulu ortaokul öğrencileri arası yapılan mektup yazma yarışmasında ilçe 3.sü olan öğrencimiz Rukiye Cevher Şençoban’a ödülleri takdim edildi. Bu başarılarda emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Sayın Özcan SAĞDIÇ’a ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Raciye SUKUŞU’na da ödülleri takdim edildi.

2022-2023 eğitim öğretim yılında yapılan “Exploring The Digital World” adlı eTwinning projesiyle ödül alan öğrencilerimiz, Deniz ANIL, Nilüfer Selen GENCER, Ela KARTAL, Elif KOPARAN, Mohammed Fadhıl NOAMAN, Ela Nisa AYBAŞ’a hediyeleri takdim edildi. Mezun olan öğrencilerimize de ödülleri sonra takdim edilecektir. Bu başarılarda emeği geçen Fen Bilimleri öğretmeniz Sayın Arzu Oktaroğlu İLHAN ve Matematik Öğretmenimiz Sayın Mustafa ATIGAN’a da ödülleri verildi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz Sayın Nazlı AYKURT, Sayın Hediye ÖNDER, Sayın Özlem KAPLAN, Sayın Emel EMRE ve Müzik öğretmenimiz Sayın ŞENGÜL UZUNBACAK başta olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu olarak başta okulumuzda şu an görev yapmakta olan ve daha önceden görev yapmış öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarız...

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Muğla Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)