24 Kasım 2021 Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası

 

24 Kasım 2021 Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası

 

 

        İlgi (a) genelgeye istinaden ilgi (b) valilik oluru ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Harran Üniversitesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 08-17 Kasım 2021 tarihleri arasında Urfa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonun,  18-19 Kasım 2021 tarihlerinde ise 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda Voleybol Turnuvası düzenlenecektir.

Yarışmaya ait yarışma talimate ekte olup, turnuvaya 4 paydaş kurum çalışanlarından katılmak isteyenlerin en son 4 Kasım 2021 Saat:23.59'a  kadar  https://forms.gle/5VamrnXtSdxFUoRr9 Google form linki üzerinden online olarak başvuru yapmaları gerekmektedir. 05 Kasım 2021 tarihinde https://sanliurfa.meb.gov.tr/ fikstür paylaşılacaktır. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol takımlarını ilçedeki ÖZEL BÜRO yetkilileri ile Birlikte ilçe Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği zümre başkanları oluşturacaktır.

Takımlarımız 10 Kişiden oluşacaktır.

Yarışmaya Voleybol takımları Erkek ve Bayan karma takımlarla katılım sağlayacaktır. (Sahada ve yedek oyuncu listesinde en az 1 bayan sporcu bulundurulacaktır.)

 Söz konusu yazımızın  ilçeniz / müdürlüğümüz / biriminiz personellerine duyurulması hususunda gereğini rica ederim.

               

                Bilgi ve gereğini rica ederim. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Akçakale 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)