23 Nisan'ı Coşkuyla Yaşadık!

23 Nisan'ı öğrencilerimizle doyasıya eğlenerek kutladık...

 

23 Nisan'ı öğrencilerimizle doyasıya eğlenerek kutladık...

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılını öğrencilerimizle şiirler, şarkılar, yarışmalar ve eğlenceli oyunlarla kutladık.

 

Öğrencilerimiz okunan şiirlerin ardından düzenlenen eğlenceli yarışmalarda kıyasıya mücadele ederek birincilik için değil eğlenmek için yarıştılar. Kutlama programımızdaki Su taşıma, Çuval yarışı, Halat çekme, Yumurta taşıma, Balon patlatma ve Sandalye kapmaca gibi oyunlarla doyasıya eğlendiler. Öğrencilerimiz çocuk bayarımını adeta adına yakışır şekilde kutladılar. Öğrencilerimizi yanlız bırakmayıp kendi imkanlarıyla okulumuza ulaşan ve kendi getirdikleri malzemelerle öğrencilerimize yüz boyama etkinlikleri yapan ve onlara çeşitli hediyeler dağıtarak sevinçlerini katlayan Sakarya Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Öğrencilerinden oluşan yaklaşık 20 kişilik ekip de kutlama programımıza eğlence ve değer kattılar.

Programımızı, oyunları ve etkinlikleri organize eden öğretmenlerimize, Sakarya Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Öğrencilerine ve çocuklarını bu güzel günlerinde yalnız bırakmayan değerli velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Sakarya Erenler Şehit Mehmet Solak Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)