23 Nisan Videomuz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. Yılını Atatürk Ortaokulu olarak, coşkuyla sevinçle evlerimizde pandemi sürecine rağmen kutladık, kutluyoruz.
Başta bize bu eşsiz topraklarda bağımsızlığı sağlayan ve milletimizin egemenliğini hakim kılıp; milletimize ve çocuklarımıza bu günü armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle anıyoruz.
Ulusun egemenliğinin ilanı olan bu günü çocuklarımıza milli bayram olarak hediye edenlerden bir kez daha Rabbim razı olsun.
Pandemi koşullarından dolayı bir araya gelemeyen, bugünün anlamını önemini bilen ve bugünü her zaman bayram olarak kutlamaya kararlı olan tüm öğrencilerimizin emeklerine sağlık diyoruz.
Bayramınız kutlu olsun...

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Adıyaman Gölbaşı Atatürk Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)