23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. Yıldönümü Coşku İle Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. Yıldönümü Okulumuz tarafından hazırlanan program ile coşku içinde  kutlandı.

 

      Bu yıl 102. yıldönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuz tarafından hazırlanan  ilçe programı Kapalı Spor Salonunda öğrencilerin ve vatandaşların yerlerini almasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasının ardından Okul Müdürümüz Mustafa SAZLI  açılış konuşması yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet YOZGAT´ın günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşma sonrasında okulumuz tarafından hazırlanan gösterilere geçildi. Yaklaşık iki saat süren program büyük beğeni topladı.

     Merzifon Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programa İlçemiz Kaymakamı Sayın Ali GÜLDOĞAN, Kaymakam Refiki Mücahit Enes YILDIZ, Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tuğg. Mete KUŞ, Belediye Başkanı Alp KARGI, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan KURGAN,  ilçe protokolü, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

     Emeği geçen  Yönetici, Öğretmen ve Öğrencilerimize, katılım sağlayıp bizleri yalnız bırakmayan  tüm konuklarımıza çok teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Merzifon Şehit Polis Halim Çalkan İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)