23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103 yıldönümü  İlçe Programı 23 Nisan 2023 tarihinde tüm okulların katılımıyla Kaya Kötepen Şehir  stadyumunda yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını 24 Nisan 2023 tarihinde her okul kendi bünyesinde öğrenci velileri  ve ilçe halkının katılımıyla kutladı.

Kıbrıs İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri hazırlamış oldukları programı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Suat AĞI, İlçe Müftüsü  Durmuş Ali ÇETMİ ve Okul Aile Birliği Başkanı ve Yatağan Belediyesi Muhasebe Müdürü İshak KOCAMANOĞLU katıldı.

Okulda yapılan kutlama programı konuşmalar, şiirler, çocuk oyunları, rontlar, halk oyunları ve çeşitli yarışma ve etkinlikler halkın beğenisiyle izlenip tamamlandı.

Okul Müdürü Mehmet Nuri Özler, Çocuk her zaman yarına bakılan penceredir. Ülkenin geleceğini bu günün çocuklarını bakarak görebiliriz. Onları en iyi şekilde büyütüp yetiştirmek bizim en büyük görevimiz olmalıdır. Öğretmenlerin okulda yapmış olduğu eğitim ve öğretim çalışmasını sizler evde desteklerseniz yarına güvenle bakılan gençler yetiştirmiş oluruz. Amacımız Bayrağını, vatanını, milletini seven gençler yetiştirmek olmalıdır. Dünyada tek çocuk bayramını sahip olan bizim çocuklarımızdır. Bu Bayramı Çocuklarımıza Hediye Eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal  Atatürk’e minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Sevgili Öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Yatağan Kıbrıs İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)