23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Okulumuz Tarafından Anıt Önü Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi ve 23 Nisan Okulumuzda Çoşkuyla Kutlandı.

       Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Torul Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. 

       Kutlama programına İlçe Kaymakamımız Orhan AYAZ, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Eyyüp ZENGİN, kamu kurum amirleri, okul/kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

       Torul İmam Hatip Ortaokulu olarak bizlerde bu törende hazır bulunduk.Törende, Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Çelengi sunuldu. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

       Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Kutlama törenimiz, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emekleriyle hazırlanan birbirinden güzel dans gösterileri ve şiirlerle kutlandı.        Törenimizde  gösteri sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.          Cumhuriyet'in ilanı ve Türkiye'nin kuruluşuna öncülük eden bu önemli gün, Mustafa Kemal Atatürk tarafından ülkenin geleceğinin teminatı olarak gördüğü çocuklara armağan edildi.  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yıl dönümü, egemenliğimizin nişanesi, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlu olsun.    

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Torul Torul İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)