23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun. . .

23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Türkçe öğretmenimiz Selver ÖZKAN HASEKi öncülüğünde bu anlamlı gün için düzenlenen şiir yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta yaşanan depremdeki öğrenciler unutulmadı. Herkes tarafından çok beğenilen ve duygulu anlar yaşatan  bu gösteriyi hazırlayan Sosyal Bilgiler öğretminimiz  Hülya ASLAN ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Törennde emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

Egemenliğimizi, bugünleri, ve bu güzel günü çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyor, bütün Cumhuriyet çocuklarının ve büyüseler de içinde o çocuğu yaşatan herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı'nı kutluyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Bornova Uzun Hasan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)