23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çoşkuyla Kutlandı

Türk Devletinin ve Ulusal Egemenliğimizin sonsuz sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve makam ziyaretinin ardından Topcular İlkokulu'nda çeşitli etkinlikler düzenlendi.  

Topcular İlkokulu/Ortaokulu ile Dikmeli İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüklerinin organize ettiği Kutlama programına; Çilimli Kaymakamımız Sayın Gizem BAYGUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Musin YAVUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdurrahman YURTTAŞ, protokol üyeleri, öğretmen. öğrencilerimiz ve halkımız katılım sağlamışlardır. 

Kutlama programında, Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" konulu ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, akıl ve zeka oyunları kapsamında yapılan yarışmalarda ilçe genelinde dereceye giren öğrencilerimiz ile  ilçemizde yapılan fulbol musabakasında derece yapan öğrencilere  İlçe Kaymakamımız Sayın Gizem BAYGUŞ, Belediye Başkanımız Muhsin YAVUZ ve  protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler de verilmiştir.

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Düzce Çilimli Topçular Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)