23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı görkemli ve coşkulu bir törenle kutladık.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’üncü yılı, her yıl olduğu gibi bu sene de okulumuz Türkçe Öğretmeni Eda KARABAY’ın hazırladığı program ile renkli görüntülere sahne oldu. 


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş olup; Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlamanın sevincini hep birlikte yaşadığımızı belirten Eda KARABAY’ın hazırladığı programda öğrencilerimiz tarafından “Gövsa Dans Gösterisi” sergilendi. Öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. Gösteri gruplarının sunduğu program beğeniyle izlendi.

Okul Müdür Yardımcısı Mehmet TEZGEL’in öğrencilerimize seslendiği konuşmasında “Bu anlamlı günün çocuklara armağan edilmiş olması geleceğe kararlı adımlarla ilerleme konusunda hepimize güç veriyor.” dedi.

 

Törende Müzik Öğretmeni Elif KOÇ’un şefliğinde Okul Koromuz 23 Nisan şarkıları söyledi.

 

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

İstanbul Fatih İbrahim Alaettin Gövsa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)