23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

 

Covid-19 salgını nedeniyle iki yıldır yüz yüze kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl eskisi gibi coşkuyla kutlandı. Salgının başlamasının hemen ardından Milli  Bakanlığı, iki yıl önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yıl coşkusunu, TRT EBA TV ekranları aracılığıyla evlere taşımıştı. Geçen yıl da salgının devam etmesi nedeniyle, 101. yıla özel kutlama törenleri okullarda yapılamamıştı. 

TBMM'nin kuruluşunun 102. yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl okulumuzda coşkuyla kutlandı. Bu bayramı bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

Törenimiz bizlere bu günleri armağan eden Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı. Okul Müdürümüz Rukiye BAYRAM'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirler okundu, gösteriler ve yarışmalar yapıldı. Yarışmaların sounda 1.lere madalyaları Okul müdürü Rukiye BAYRAM , Taşağıl Mahalle Muhatarı Yusuf AKMAN ve Okul Aile Birliği Başkanı Durdu KOCAER tarafından takıldı. Mutlu, neşeli ve gururlu geçen törenimizin ardından geleceğimiz çocuklarımıza müdürlüğümüz teslim edildi. 

Programın hazırlanmasında, gösterilerin hazırlanmasında, yarışmalardaki koordinasyonun sağlanmasında görev alan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve siz değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Konya Çumra Taşağıl İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)