23 Nisan Nedeniyle Çocuklarımız Makam Koltuklarına Oturdular

     23 Nisan dolayısıyla öğrencilerimiz başta Doğanyol Kaymakamlığı olmak üzere, Doğanyol Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı makamlarında koltuklara oturdular.

     İlk önce Doğanyol Kaymakamımız Sayın Mete ÖZTÜRK  öğrencilerimizi makamına kabul etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Engin GÜRCAN, Okul Müdürümüz Cengiz ŞİMŞEK ve Sınıf Öğretmenimiz İlkay ERDEM ve öğrencilerimizle beraber katılım sağlandı. Sayın kaymakamımız  okulumuz 4. sınıf öğrencisi Eyüp ÖĞRETMEN adlı öğrencimizi makamına oturttu. Daha sonra diğer öğrencilerimizi de oturtup fotoğraflar çekildi. Öğrencilerimize  ikramlar yapıldı.Günün önemi hakkında kısa bir konuşma yapıldı.Öğrencilerimize hikaye kitapları hediye edildi.

     Sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçildi.Çocuklarımız burada da makam koltuğuna oturtuldu,fotoğraflar çekildi. Daha sonra Doğanyol Belediye Başkanımız Sayın Hakan BAY öğrencilerimizi makamına kabul etti. 3. Sınıf Öğrencimiz Ayşe Zülal GÜL makam koltuğuna oturdu, fotoğraflar çekildi.Sayın belediye başkanımız öğrencilerimize hediyeler dağıttı, ikramda bulunuldu.

     Daha sonra ilçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlıklarımıza ziyarette bulunularak öğrencilerimiz  makam  koltuklarına oturdular. Öğrencilerimizi resmi arçlarla gezdirdiler.Öğrencilerimiz için çok güzel bir anı oldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Doğanyol Doğanyol İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)