23 Nisan Kutlama Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin açılışının 103. yılını ve dünyanın ilk çocuk bayramı olan "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı büyük bir sevinç ve gurur içerisinde idrak ediyoruz.

Ezelden beri hür yaşayan ve hür yaşamayı karakter haline getiren aziz milletimizin iradesi, 103 yıldır yüce Meclisimizin varlığı ile tecelli etmektedir. Milli birliğimizin ve beraberliğimizin teminatı da olan bu meclis, İstiklal Harbi'nin yönetildiği ve zaferle neticelendirildiği asil bir kurumdur.  

Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk de TBMM'nin açıldığı 23 Nisan gününü, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ederek onlara duyduğu güveni ve beklentisini ifade etmiştir. Böylelikle milletimizin verdiği istiklal ve istikbal mücadelesinin ruhunun, nesilden nesle en güzel şekilde aktarılmasını sağlamıştır.

Bu duygular içerisinde ülkemizi daha güçlü bir geleceğe emin adımlarla taşıyacak çocuklarımız olmak üzere, aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyor, millet olarak daha nice bayramlara kavuşmamız temennisiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

                    Raşit R. KÜÇÜKKAĞNICI 

                               Okul Müdürü



Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Tavşanlı Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)