23 Kasım 2020 Pazartesi Gününden İtibaren Geçerli Uzaktan (Çevrimiçi) Öğretim Ders Programı

Sayın Velilerimiz, Sevgili Öğrenciler;

Bu ders programı Milli Eğitim Bakanlığımızın yüz yüze eğitime tekrar başlayacağı 4 Ocak 2021 Pazartesi gününe kadar geçerli olacak programdır.

Covid-19 tedbirleri nedeniyle yüz yüze eğitim 31 Aralık 2020 tarihine kadar ertelenmiştir. Eğitime, uzaktan (çevrimiçi) devam edecektir.

Uzaktan eğitimde yine dersler 30 dk. ve 10 dk. teneffüs şeklinde gerçekleştirilecektir. Dersler sabah 08.30'da başlayacak ve 13.00'te tamamlanacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri ders yapılmayacaktır. Bu günlerde TRT EBA ORTAOKUL yayınlarını takip edebilirsiniz.

Kayseri İl Hıfzıssıhha Kurulu 18.11.2020 tarih ve 2020/113 No'lu kararı 4. maddesi gereği 13.00-16.00 saatleri arası sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacağı için bu saat aralığında ders yapılmayacaktır. Maskeli ve sosyal mesafe kurallarına uymak şartı ile dışarıda vakit geçirebilirsiniz.

Uzaktan eğitimde Eba Canlı Ders ve Zoom uygulaması kullanılacaktır. Bu sebeple kişisel bilgisayar, tablet veya cep telefonunuzda ilgili uygulamaların kurulu olması gerekmektedir. Bu konuda okulumuzdan destek alabilirsiniz.

Öğretmenlerimiz, herhangi bir nedenden dolayı yapılamayan dersleri, önceden haber vermek suretiyle, belirleyecekleri tarih ve saatte (Kayseri İl Hıfzıssıhha Kurulu 18.11.2020 tarih ve 2020/113 No'lu kararı 4. maddesi gereği 13.00-16.00 saatleri dışında) Eba Canlı Ders ve Zoom uygulaması üzerinden yapacaktır.

Tüm şubelerimizin WhatsApp grupları vardır. Bu grupları takip etmeniz, öğretmenlerimizin duyuru, istek ve taleplerini dikkate almanız, bu zorlu süreci kolaylaştıracaktır. İletişim bilgileri değişen veya herhangi bir nedenden dolayı WhatsApp gruplarımıza ekli olmayan velilerimiz okulumuza başvurarak bilgilerini güncellemesi gerekir.

Öğrencilerimizin derslere kahvaltılarını yapmış, zamanında, hazırlıklı olarak katılmaları ve derslere devamları süresince ders disiplinini ve işleyişini bozucu hâl ve hareketlerden kaçınmaları konusunda velilerimizin destek olmaları gerekmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Hacılar Gürdoğanlar Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)