22 Ekim 2021 Tarihinde Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Birlikte Düzenlemiş Olduğu Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları Toplantısı

Her yıl oduğu gibi ilçemizde Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanlarına yönelik  22 Ekim 2021 Cuma günü toplantı düzenlenmiştir. Toplantıya Kaymakamlık ve Milli Eğitimin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü,Tarım Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'de katılmış bulunmaktadır.

İlk konuşmayı İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri,okullarda alınan güvenlik önlemleri ve çalışmaları hakkında bilgi vermiştir.Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli'nin 2021-2022 yıllarında planlanan eğitim plan sunumları yapılmıştır.İlçe Sağlık Müdürümüz de Covid-19 tedbirleri,alınan hijye tedbirleri vs. konularda bilgilendirme yapmıştır.

Önemli bir konu olarak;öğrencilerimizin uyuşturucudan uzak tutulması ile ilgili olarak da İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün birlikte yürüttükleri "UYUMA"adlı projenin tanıtımı yapılıp.Tüm vatandaşların cep telefonlarına bu uygulamayı indirip gerekli tedbirleri almaları için bilgiler verildi.Bu program internet üzerinden iİçişleri Bakanlığı resmi sitesinden bulunabilir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Bakırköy Sabri Çalışkan Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)