2023 Lgs (Önemli Bilgilendirme)!

2023 LGS 04.06.2023 tarihinde Pazar günü saat 09:30'da uygulanacaktır.  Sınava tüm 8. sınıf öğrencileri kendi okulunda girecektir. Öğrencilerimizin en geç saat 09:00'da okulda bulunmaları gerekmektedir. Öğrencilerin sınava gelirken mutlaka yanında geçerli kimlik belgesi olmak zorunda. Geçerli kimlik belgesi yanında olmayan sınava alınmayacaktır.

SINAV TARİHİ VE SAATLERİ: 4 Haziran 2023 Pazar günü tüm sınav merkezlerinde Türkiye saati ile birinci oturum saat 09.30’da, ikinci oturum ise 11.30’da başlayacaktır.

SINAVA GİRİŞ: Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrenciler, birinci oturum için en geç saat 09.00 ve ikinci oturum için en geç 11.10’da sınava gireceği binada salonlara alınmak üzere hazır bulunacaktır.

Öğrenciler, geçerli kimlik belgesi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı veya T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, yabancı uyruklu öğrenciler için İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından verilen resimli, mühürlü kimlik belgesi) kontrol edilerek sınava alınacaktır.

Geçerli kimlik belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı ya da T.C. kimlik kartında fotoğraf bulunması şartı aranmayacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Harmancık Harmancık Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)