2023 Bilsem Öğrenci Kayıt Yenileme

Sayın veli,

Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesine göre her öğretim yılı başında öğrenci velilerinin kayıt yenileme formlarını doldurup, öğrencinin kayıtlı olduğu Bilim ve Sanat Merkezi idaresine teslim etmesi gerekmektedir. Kayıt yenileme işlemi veli tarafından zorunlu yapılması gereken bir işlem olup, nitekim Milli Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi'nin 14. Maddesi 3. Fıkrasına göre,"BİLSEM'e kayıtlı olup kayıt güncelleme döneminde işlem yaptırmayan öğrencilerin BİLSEM ile ilişiği kesilir. " denilmektedir.

İlgi madde çerçevesinde 01  -  08 Eylül 2023 tarihleri arasında tüm velilerimizin öğrenci kayıt yenileme işlemlerini yaptırması gerekmektedir. 

Hem öğrencinizin herhangi bir hak kaybına uğramama için hem de 2023-2024 Öğretim yılının sağlıklı bir şekilde planlama yapmamız için Kayıt Yenileme Formunu belirtilen tarihler arasında doldurulması büyük önem taşımaktadır. Kayıt yenileme işlemleri sırasında Kayıt Yenileme Formu ile aşağıdaki formlar doldurulacaktır. Doldurulan formların kurumumuz rehberlik servisine ıslak imzalı olarak elden teslim edilmesi gerekmektedir.

 

 

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Merkez Sivas Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)