2023 - 2024 Zeka Oyunları Süper Ligi Başlıyor!

FAİK YILMAZİPEK İLKOKULU VE İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK ZEKA OYUNLARI SÜPER LİGİ AÇILIŞINDA YER ALDIK

     Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hazırlanan Zekâ Oyunları Süper Ligi Projesinin açılışı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanında gerçekleştirildi.

    Etkinliğin açılışına,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

    Temel eğitim kurumlarından 180 gönüllü öğretmenin danışmanlığında ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören en az 15 bin öğrencinin katılımıyla yapılacak olan Zekâ Oyunlar Süper Ligi müsabakaları, bu yıl Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında yapılacak maçlar sonucunda ilkokulda 14 okul, ortaokullarda ise 6 okulun final etabına katılmalarıyla gerçekleştirilecek.

    Okulumuzdan Müdür Yardımcısı Gülbahar Dilek ÖRENLİLİ ve 2-B Sınıf Öğretmeni Güniz CİHAN ve 1-B Sınıf Öğretmeni Serken BEBEK danışman olarak görev aldığı oyunlarda, miniklerde (ilkokullarda) beş ayrı kategori, yıldızlarda (ortaokullarda) beş ayrı kategoride oyunlar oynanacak. 10 ilçeden 86 ilkokul ve 56 ortaokulun katılımıyla gerçekleştirilen Süper Lig açılışında öğrencilerimiz rakipleriyle dostluk maçlarını yaptılar. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Faik Yılmazipek İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)