2023 - 2024 Yarıyıl Tatili Başladı!

Sevgili Şehit Polis Mehmet Çelik İlkokulu/Anaokulu Ailesi,

 

Bir dönemi daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz! Öğrencilerimizin azmi, öğretmenlerimizin özverisi ve velilerimizin destekleriyle dolu bir dönemi geride bırakıyoruz. Hep birlikte elde ettiğimiz başarılar, geleceğe umutla bakmamıza sebep oluyor.

 

Öğrencilerimize, bu dönemde gösterdikleri başarı ve çaba için tebrikler! Sadece akademik değil, aynı zamanda karakter gelişimleriyle de gurur duyuyoruz. Sizler geleceğin liderleri olacaksınız!

 

‍ Öğretmenlerimize, öğrencilerimize sağladıkları rehberlik ve eğitimdeki başarıları için teşekkür ederiz. Her birinizin öğrencilerimizin hayatında bıraktığı olumlu etkiyi görmek, büyük bir memnuniyet kaynağı.

 

‍‍‍ Velilerimize, bu süreçteki destekleriniz için teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın eğitim yolculuğunda sizlerle işbirliği içinde çalışmak, büyük bir aile olduğumuzu hissettiriyor.

 

Gelecek dönemde daha büyük hedeflere yürümek üzere hazırlıklara başladık. Yeni projeler, etkinlikler ve başarılarla dolu bir döneme hepinizle birlikte girmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz!

 

Tatil dönemi boyunca dinlenin, eğlenin ve birbirinizle güzel anılar biriktirin. İyi tatiller

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şahinbey Şehit Polis Mehmet Çelik İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)