2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılına İlk Ders Zilinin Çalmasıyla Başladık

2023-2024 eğitim-öğretim yılı bu sabah ilk ders zilinin çalmaya birlikte başladı. Sınıflarından ve arkadaşlarından yaz tatili boyunca ayrı kalan öğrencilerimiz ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle birlikte yeni bir eğitim-öğretim yılına merhaba dediler.

Okulun ilk gününde kıymetli velilerimiz de öğrencilerimizin bu güzel heyecanına ortak oldular. İlk ders zilini çalmasıyla birlikte okulumuz bahçesinde Saygı Duruşunda bulunan öğrenci ve öğretmenlerimiz ve İstiklal Marşını gür bir sesle söylediler. Okul Müdürümüz de açılış konuşmasında Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesine yeni katılan öğrencilerimize hoşgeldin diyerek, yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler, veliler ve eğitim çalışanları için başarılı, hayırlı ve sorunsuz geçmesi temennisinde bulundu.

Yapılan törenin ardından öğrencilerimiz yeni ders kitaplarının kendilerini karşıladıkları sınıflarımızda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına başlamış oldular. Bu vesileyle bir kez daha geleceğimizin teminatı değerli öğrencilerimizin yaşadığı topluma örnek şahsiyetler olmaları yolunda başladıkları yeni eğitim-öğretim yılımızın değerli öğrencilerimize, saygıdeğer öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize ve emektar eğitim çalışanlarımıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Uşak Merkez Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)