2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Usta Öğretici Başvuru İlanı

Nallıhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde 2023-2024 eğitim öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici talepleri alınacaktır. Başvuru İşlemleri 01.08.2023-31.08.2023 tarihleri arasında Ek-2 Ücretli Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme formuna esas belgeler e-yaygın sisteminden, e-devlet girişi yapılarak yapılacaktır. Başvuru işlemlerini elektronik ortamda  e-yaygin.meb.gov.tr  sistemi üzerinden yapılacaktır.

2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KADROSUZ USTA ÖĞRETİCİ MÜRACAATLARI 01–31 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

NALLIHAN HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDE GÖREV ALMAK İSTEYEN ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU İLANIDIR.

11 Nisan 2018 tarihli Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği doğrultusunda kurumumuza 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere meb_iys_dosyalar/06/20/122175/dosyalar/2023_08/02151025_EK-2.png ücretli usta öğretici başvuru değerlendirme formuna esas belgeler ile kadrosuz ücretli usta öğretici talepleri alınacaktır.

Başvuru işlemleri aşağıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda e-yaygın  (https://e-yaygin.meb.gov.tr) sistemi üzerinden E-DEVLET şifresi ile  yapılacaktır. 

DİKKAT!  Başvurunuzun onaylanabilmesi için sisteme yüklenecek evrakların eksiksiz ve okunabilir olmasına dikkat ediniz. Başvuru yaparken, başvuru yaptığınız alan ile mezun olduğunuz alanların tutarlı olmasına dikkat ediniz. Bu konuda hangi kurs programına, hangi alan mezunlarının başvuru yapabileceğini öğrenmek için https://e-yaygin.meb.gov.tr/pagePrograms.aspx sayfasına girerek program içeriğini indiriniz ve eğitici niteliklerinin size uygun olup olmadığını mutlaka kontrol ediniz. Aksi halde başvurularınız reddedilebilir ya da eksik puan alabilirsiniz.

 

BAŞVURU AŞAMALARI

1. e-yaygin.meb.gov.tr sistemine e-devlet şifreniz ile giriş yapınız. Başvurular/Usta Öğretici Başvurusu menüsünden  Ücretli Uzman ve Usta Öğretici Değerlendirme Formunda istenilen belgelerin asıllarının pdf ya da jpeg uzantılı halini sisteme yükleyerek ve sistem üzerindeki yönergeleri tamamlayarak başvurunuzu tamamlayınız.

 

2. e-yaygin.meb.gov.tr sistemi üzerinden başvurusunu tamamlayanların başvuruları, kurum müdürlüğümüz tarafından onaylanacak ya da eksikler belirtilerek reddedilecektir. Kurum müdürlüğü tarafından başvurusu reddedilen ücretli usta öğretici adaylarının başvuruları işleme alınmayacaktır. 

 

3. Bu nedenle e-yaygin.meb.gov.tr adresi üzerinden başvuru onay durumunuzu sık sık kontrol ederek reddedilen başvuru ya da sisteme yüklenen evraklarınız için, reddedilme nedeninde yazan talimatlar doğrultusunda gerekli düzeltmeleri yapmanız gerekmektedir. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması açısından başvuru yapan adayların mutlaka 01 - 31 Ağustos tarihleri arasında başvuru onay durumlarını sistem üzerinden kontrol etmeleri gerekmektedir.

 

4. 01 – 15 Eylül 2023 tarihleri arasında başvurular kurumumuzca değerlendirilecektir.

 

5. Taslak listeler 15 Eylül 2023 tarihinden itibaren  kurumumuz internet sitesinde yayınlanacaktır.

 

6.15 Eylül 2023 tarihinden sonra taslak listelere itirazlar alınacaktır.

 

7. 2023 Eylül ayı içerisinde Kurumumuz internet sitesinde sonuçlar ilan edilecektir.

 

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Nallıhan Nallıhan Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)