2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Usta Öğretici Başvuruları Değerlendirme Sonuçları

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

 

ÖNEMLİDİR

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında kurumumuz bünyesinde açılacak kurslar sistem üzerinden müracaat edip kurumumuzun ihtiyacı ve kursiyer talepleri, çevre ve kurum imkanları doğrultusunda müracaat edilen kurstaki müracaat edenler arasından puan üstünlüğüne göre görev verilecektir. Kurumumuza Ders ücreti karşılığı müracaat eden ve onay verilen her usta öğreticiye görev verilmesi söz konusu değildir.


Ders ücreti karşılığı Usta Öğreticilik için müracaat eden Usta Öğretici hangi kursu açmak için müracaat etmiş ise değerlendirme müracaat edilen kurs bazında yapıldığından müracaat esnasında hangi kurs için usta öğreticilik müracaatı yapılmış ise sadece o kurs için görevlendirme söz konusu olacaktır. Müracaat sırasında belirtilmeyen bir kursun Usta Öğreticiye açılması mümkün değildir.


Değerlendirme sonucu olumlu sonuçlanan Usta Öğretici'ye ihtiyaç duyulması halinde kurumumuz tarafından iletişime geçilecektir. Müracaat eden Usta Öğreticinin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.


Görev verilmesine karar verilen usta öğretici kuruma çağrılarak kursların özelliğine göre ve kursun Eğitici niteliklerinde belirtilen kriterlere ait belgeleri ile birlikte Usta Öğretici görevlendirmesi için gerekli olan belgeleri dosya halinde kuruma ibraz etmek zorundadır.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Kahramankazan Kahramankazan Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)