2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Kaydı ve Pansiyon Başvuruları

 

2023-2024 eğitim- öğretim yılında aramıza katılacak olan siz değerli öğrencilerimizi heyecan içinde bekliyoruz. Okul ve pansiyon kayıt işlemleri için gerekli bilgilendirme haberimiz içeriğinde mevcuttur.

 

Okul Kaydı İçin Gerekenler:

 

1- LGS sonuç belgesi (1 Adet) getirilmeli.

 

Pansiyon Kaydı İçin Gerekenler:

 

1- Okul pansiyonunda kalmasında sakınca yoktur ibareli sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık raporu getirilmeli.

 

2- Öğrencinin ve aile bireylerinin kimlik bilgilerini içeren vukuatlı nüfus kayıt örneği getirilmeli. ( E- Devlet sisteminde alınan belge yeterlidir.)

 

3- Velinin maddi durumunun gösteririr Ek-1 Formu düzenlenip getirilmeli. ( Beyana esas olan velinin ve varsa eşinin bir önceki yıla ait yıllık gelir durumunu gösteren ve yetkili kişi, kurum ve kuruluşlardan alnan belge. Maaşlı çalışıyorsa bordro örnekleri; maaşlı bir işte çalışmıyorsa gelirini , mal varlığını belgelendirmek için gerekli kurumlardan alınan belgeler SGK, İlçe Tarım Müdürlükleri esnaflar için gelir beyanları vb.) Ek-1 Formunun bir örneği okul sitemizde Pansiyon başlığının altında Pansiyon Kayıt Evrakları bölümünde mevcuttur. 

 

4- Pansiyon kaydı için gerekli sözleşmelerin ıslak imzalı doldurulmuş halde teslimi gereklidir. Gereken sözleşmeler: Veli sözleşmesi, sosyal faaliyet sözleşmesi, öğrenci sözleşmesi, evci izin dilekçesi, başvuru dilekçesi. Sözleşme örnekleri okul sitemizde Pansiyon başlığının altında Pansiyon Kayıt Evrakları bölümünde mevcuttur. 

 

 

 

5-Yurtta kalacak öğrenciler, yurtta kullanmak üzere en az iki adet tek kişilik nevresim takımı getirmelidir. Yastık, battaniye, yatak alezi kurum tarfından verilecek olup isteyen öğrenci kendi yastığını ve yorganını da getirebilir.

 

6- Yatılılık başvuruların okul ve kurumlarca alınması 22-25 Ağustos 2023 tarihlerinde olacaktır.

 

7- Yatılılığa hak kazananlar 31 Ağustos 2023 tarihinde ilan edilecek.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum Kargı Kargı Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)