2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı İkinci Dönem Başı Psikolojik Danışman/rehber Öğretmen Toplantımızdan. . .

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Başı Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlar Toplantımız 13.02.2024 Salı günü TED Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Eğitimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Oya YERİN GÜNERİ’nin açılış konuşması, ardından Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Sn. Mehmet ARISOY konuşmalarını yapmıştır.

 

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri birinci dönemine ait genel değerlendirmelerin yanı sıra ikinci döneme ait planlamalar, BİLSEM, LGS, YKS süreçleri gündeme alınmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yerel hedef olarak belirlenen 'Mesleki Hedef Belirleme' çalışmalarına yönelik, TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Olcay YILMAZ'ın 'Öğrencilerin Kariyer Gelişiminde Psikolojik Danışmanların Rolü ve Çocuklarda Kariyer Gelişim Görevleri' konulu eğitim çalışması gerçekleştirilmiştir. 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan IŞIK toplantıda Rehber öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar dilemiş ve Dr. Olcay YILMAZ’a eğitim çalışmaları için plaket takdim etmişlerdir.

 

 'Öğrencilerin Kariyer Gelişiminde Psikolojik Danışmanların Rolü ve Çocuklarda Kariyer Gelişim Görevleri' konulu sunuya ulaşmak için tıklayınız...

 

Toplantımızdan bazı anlar...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Çankaya Çankaya Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)