2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Karne Törenimizi Gerçekleştirdik

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi, okul idaresi, öğretmen, veli ve öğrencilerin koordineli çalışmaları sonucu başarılı ve sorunsuz bir şekilde sona erdi. 

19 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen I. Dönem sonu karne törenimiz,  5., 6., 7. ve 8. sınıflar düzeylerinde ağırlıklı ders not ortalamalarına göre birinci olan öğrencilere düzenlenen ödül töreni ile başladı. Ders notlarına göre birinci olan öğrencilere, okul yönetimi tarafından özel belgeleri takdim edildi. 

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüsnü Sağcan'ın koordinesinde düzenlenen satranç turnuvası ise karne törenine ayrı bir heyecan kattı. Turnuvada başarılı olan öğrenciler, madalya almaya hak kazandı. Hüsnü Sağcan, öğrencilerin stratejik düşünme yeteneklerini geliştiren bu turnuva ile ilgili olarak, "Öğrencilerimizin satrançta elde ettiği başarılar beni gururlandırıyor. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin zihinsel gelişimine önemli katkılar sağlıyor" dedi.

Müdür Yardımcımız Ebru TAŞÇI, törende bir konuşma yaparak öğrencilere başarılarının devamını diledi. TAŞÇI, öğrencilere, "Sadece akademik değil, sosyal ve kültürel alanlarda da başarılarınızı sürdürün. Bu başarılarınız, sadece bugün değil, gelecekte de sizi daha üst noktalara taşıyacaktır" şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Konak Konak İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)