2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun.

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEYACANLA BAŞLADI. HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN. YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLE İLGİLİ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HASAN YILDIRIM'IN MESAJI.

Sevgili Öğrencilerimiz, Kıymetli Meslektaşlarım ve Değerli Velilerimiz,

Eğitim, bir toplumun geleceğini belirleyen bir süreç, bir memleket meselesidir. Eğitim sistemimiz, tüm vatandaşlarımızı Türk millî eğitiminin temel amaçlarından biri olan fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin, dengeli ve düzgün bir karaktere sahip olmasını, aynı zamanda iyi insan ve iyi bir vatandaş olarak yetiştirilmesi görevini üstlenmiştir. Cumhuriyetimizin 100.yılında bir parçası olmaktan onur duyduğumuz eğitim camiamızla, yeni bir eğitim öğretim dönemine başlamanın haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen yaz okulları ile öğrencilerimiz yaz tatili boyunca okullarımızda öğrenmeyi eğlenceli hale getiren faaliyetlerde bulunmuşlardır. Bu programlar sayesinde severek öğrenmeyi ilke edinerek ilgi alanlarını keşfetme imkânı bulan öğrencilerimiz, yeni eğitim öğretim yılına daha istekli ve hazır bulunuşlukları yüksek bir şekilde başlayacaklardır.

Öncelikli hedefimiz, yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatıp özgüveni yüksek, millî ve manevi değerlere bağlı, vizyon sahibi bireyler olarak yetiştirmektir. Bizler Altındağ eğitim ailesi olarak siz kıymetli öğrencilerimiz için üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızı yerine getirdik ve yaz boyunca çalışarak bütün okullarımızı her yönüyle eğitim öğretime hazırlamak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Sabır, emek ve özveri isteyen bu uzun süreçte, taşıdıkları sorumluluğun bilinciyle görevlerini ifa etmeye gayret gösteren öğretmenlerimize de her zaman güvenimiz sonsuzdur. Yolumuzu ve yönümüzü sevgiye, bilime ve eğitime çevirerek Türkiye Yüzyılını inşa edecek bireyleri hep birlikte yetiştirecek ve umudumuzu daha yükseklere taşıyacağız.

İstikbale ve umuda yelken açan eğitim camiamızla birlikte mutlu ve güçlü yarınların Türkiye'sini inşa ediyoruz. Bu noktada okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Veli- okul işbirliği ve dayanışması sayesinde, yavrularımızı çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojiye hâkim,  güzel ahlak sahibi,  devlet ve milletine sadakatle bağlı bireyler olarak yetiştireceğimize inancımız tamdır.

Coşkuyla başladığımız 2023-2024 eğitim öğretim yılının ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Çalışma heyecanımızın birlikte başarma azmimizi sürekli beslediği eğitim ortamlarında, yeni dönemde de hep birlikte emek vermeye devam edeceğiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Sıdıka Kınacı İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)