2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Döneminde Sportif Başarılarımızla Göz Doldurduk

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. dönemiminde küçük kızlar voleybol takımımız il üçüncüsü, yıldız kızlar, yıldız erkekler, yıldız kız-erkek karma floor curling takımlarımız il 1. si olarak bizlere haklı gurur yaşatmışlardır. Yine devam etmekte olan müsabakalarda yıldız erkekler futsall takımımız Çaycuma bölgesinden bölge ikincisi olarak Şubat ayında Zonguldak il merkezinde yapılacak olan il birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. 

Müsabakalarına başlayan ekiplerimizin yanı sıra ikinci dönem müsabakaları başlayacak olan küçükler curling, dart ve bocce takımlarımız çalışmalarını şampiyonluk parolası ile sürdürmektedirler. Bu büyük başarının mimarları Beden eğitimi ve spor öğretmenlerimizin 2023-2024 yılı birinci dönemine ilişkin değerlendirmeleri şu şekildedir;

 

Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Hayri PÜR; Emek ve alınteri olan her işte başarı vardır.Başarıya maddi manevi destekleri olan tüm paydaşları tebrik ederim.Spor her alanda başarıya katkı sunan bir etkinliktir.Çocuklarımızı spor,sanat ve kültürel etkinliklere katılım konusunda destekleyelim.Hedefleri olan öğretmenlerin olduğu etkinliklerde başarı vardır.Şampiyon Karşıyaka 100.Yıl O.O

Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Mehmet ACAROĞLU; 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları 1.dönemine çeşitli spor branşlarına hazırlanarak katılım sağladık ve başarılı bir dönem geçirdik 2.dönem aynı ciddiyetle çeşitli branşlarda öğrecilerimizle okumuz adına başarı  sağlamaya devam edeceğiz. Destek olan okul yönetimimize öğretmen ve velilerimize, sponsorlarımıza çok teşekkürler.

''Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır.M.K ATATÜRK.''

Bizlerde karşıyaka 100. Yıl Ortaokulu ailesi olarak başta başarıın mimarı öğretmenlerimize, sporcularımıza ve onları yetiştiren ailelerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Devrek Karşıyaka 100. Yıl Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)