2022 - 2023 Okul Aile Birliği Toplantısı

Okul Müdürümüz Bahri SİDAL; "Bugün burada 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Okulumuz Aile Birliği yıllık genel kurulunu yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Bu vesile ile hepinize  " Hoş geldiniz." diyor, saygılarımı arz ediyorum.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her şeyden önce vatanını, bayrağını, milletini seven, çalışkan, üretken, müteşebbis olan, yenilikleri fırsata dönüştürebilen, yapıcı eleştirilere açık, öz güveni bulunan, bilgi ile aklı buluşturma sanatını gösteren, sorumluluk bilinci ile hareket eden, bunlardan da öte herkesin güvenini kazanabilecek ahlaki donanıma sahip  bir kimse olmaları için elimizden gelen gayret ve fedakarlığı  göstermekteyiz, siz değerli velilerimizin de bu noktada gayretlerini sergilediğini düşünmekteyiz." diyerek açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

2022– 2023 ÖĞRETİM YILI HEDEFLERİMİZ;

1-Tercih edilen bir okul olmak.

2-Eğitim-öğretim noktasındaki yeterliliğimizi sizin de katkılarınızla sürdürmek.

3-Bu öğretim yılında da öğrencilerimizin hem davranış hem de eğitim alanındaki başarılarının artmasını sağlamak.

4- Bir önceki yıllarda elde edilen spor alanındaki ve diğer etkinliklerdeki başarılarımızı arttırmak.

5- Temiz, sağlıklı, problemsiz bir şekilde eğitim-öğretim yılını tamamlamak. 

Hedeflerimizden velilerimiz haberdar edildi.

Şikayet etmek sorunları çözmez, çalışmak ve üretmek suretiyle birlik ve beraberlik içerisinde, yardımlaşarak, dayanışma göstererek sorunlarımızı çözmek zorundayız ve çözeceğiz.

PAROLAMIZ : " HEDEFİMİZ BAŞARMAKTIR "

İnancımız şudur ki; çocuklarımız her şeyin en güzeline layıktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, toplantımıza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin onayı ile sizler adına görev yapacak Okulumuz Okul-Aile Birliği üyelerine başarılar diliyorum.

2022-2023 öğretim yılının, bizler ve ülkemiz için hayırlı ve başarılı geçmesini diler tekrar sevgi ve saygılarımı sunarım.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Çatak Şehit Seyvan Yavuz İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)