2022 - 2023 Öğretim Yılı Özel Eğitim Sınıfı İçin Mezuniyet Düzenlendi

2019-2020 eğitim-öğretim yılında okulumuzda açılan özel eğitim sınıfı ve özel eğitim el sanatları atölyesinin ilk mezunları için mezuniyet eğlencesi yapıldı.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında okulumuzda açılan özel eğitim sınıfı ve özel eğitim el sanatları atölyesinin ilk mezunları için mezuniyet eğlencesi yapıldı.

Özel eğitim sınıfı ve özel eğitim el sanatları öğretmenleri tarafından düzenlenen programa öğrencilerimizin velileri ve idarecilerimiz davet edildi.

Sınıfları el sanatları öğretmenleri tarafından süslendi ve hatıra fotoğrafı köşesi hazırlandı.

Özel eğitim öğretmenimiz Seher YALÇIN program için hazırlanmış olduğu konuşmasını yaptı. Velilerimize ,öğrencilerimize ,okulumuza ve davetimize verdikleri önem ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Programda çocuklarımız okul, aile ve mezuniyet konulu şiirlerini okudu. Öğrencilerimizin okulumuza başladığı günden itibaren yaptığı etkinlik ve faaliyetlerden oluşan fotoğraflar ile hazırlanmış videolar izlendi.

Mezun olan öğrencilerimize anneleri tarafından mezuniyet kınası yakıldı.

Grafik ve Fotoğrafçılık bölümü öğrencilerimiz program boyunca fotoğraf ve videolar çekerek bugünü ölümsüzleştirdi.

Mezuniyet pastamız mezun öğrencilerimiz ve idarecilerimiz ile kesildi. Velilerimizin , öğretmenlerimizin ve servis rehberlerimizin bugün için özenle hazırladığı ikramlar  tüm misafirlerimize sunuldu.

Öğrencilerimiz müzik eşliğinde gönüllerince dans edip eğlendiler. Programın hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür eder, seneye böyle güzel bir programda yeniden buluşmayı dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Uşak Merkez Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)