2022 - 2023 Mezuniyet Töreni

Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini coşkuyla kutladı. Bu özel gün, öğrencilerin lise hayatlarının bir dönemini sonlandırırken yeni bir başlangıç yapmalarını simgeliyor. Mezuniyet törenine öğrencilerin yanı sıra aileler, öğretmenler ve okul personeli de katılım gösterdi.

Tören, okulumuz konferans salonunda gerçekleşti ve saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başladı. Okul müdürümüz Sayın Metin MEŞECİ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak öğrencilere başarılar diledi ve mezun olan öğrencilere gelecekleri için iyi dileklerini sundu.

Okul birincisi 12A sınıfından Ece Naz YILMAZ okul birincisi olarak konuşmasını yaptı ve okul birincisi olarak mezuniyet kütüğüne ismini ekledi. Törenin devamında bayrak ve flama taşıyıcısı öğrencilerimiz Ceren YILDIRIM ve Ali Kayral KATIRCIOĞLU, bir alt sınıftaki arkadaşlarına bayrak ve flamayı emanet etti. Tarih Öğretmenimiz Sayın Şükrü ATILKAN öğretmenler adına konuşma yaparken,velilerimizden  İçim GÜNKAYA veliler adına konuşmasını gerçekleştirdi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Sayın Çisem BIYIKLI ise öğrencilerimizle mezuniyet yeminini gerçekleştirdi.

Ardından törende öğrenciler, kep fırlatma geleneğini gerçekleştirdi ve bu, mezuniyetlerini kutlamak için birlikte sevinç dolu bir an oldu. Tören sonrasında öğrenciler ve aileleri, birbirlerini tebrik ederek hatıra fotoğrafları çektirdi, karaoke gösterileri gerçekleştirdi ve bu özel günü kutladı.

Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin bu 4 yıldaki akademik ve sosyal başarılarını kutlar, tüm öğrencilere başarılar dileriz ve gelecekleri için en iyi dileklerimizi sunarız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Nallıhan Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)