2022 - 2023 Eğitim - Öğretim Yılımız Hayırlı Olsun

 

10 Eylül 2022 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz hazırlık sınıfları veli toplantısının ardından 12 Eylül 2022 Pazartesi günü eğitim - öğretim yılımızın ilk gününü coşkulu bir açılışla gerçekleştirdik. 

 

Uzun ama çok duygulu bir veli toplantısı ile yeni eğitim yılında ailemize katılan öğrenci ve velilerimize hem kendimizi tanıttık hem de yaptıklarımızın yapacaklarımızın garantisi olduğunu başarılarımızla anlattık. Ümit ediyoruz ki bizimle yürümek için ailemize katılan yeni evlalarımız tempomuzu daha da artıracak ve biz adını gönüllere yazan köklü bir okul olacağız.

 

Okul Müdürümüz Sayın Vedat KARABAYIR'ın dediği gibi daha bir kaç yıl önce hayallerimizi anlattığımız salonumuzda artık başarılarımızı haykırıyoruz. Önce bütün bunları bize bahşeden Rabbimize hamdediyoruz. Sonra bu gururu bizlere yaşatan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki gayret bizden başarı Allah'tandır.

 

Açılış törenimizde bayrak ve Kur'an-ı Kerim devir teslimi gerçekleştirdik bugün. Geçen yıl okulumuza derece ile gelen Muhammed KWAN adlı öğrencimiz bu yılın derece ile gelen öğrencisi Hayrünnisa ŞAHİN'e Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ederek bayrak yarışında dur durak olmadığını temsil ettiler.

 

Saraç Roket takımımız ise roket hazırlama serüvenlerini anlattıkları video eşliğinde bizleri coşturdu. Harika ve çok heyecanlıydılar. Bir kez daha göz doldurdular.

 

Mezun öğrencimiz Berkay ŞAHİN öğütleri ile kardeşlerine ilham oldu. Hepsine teşekkür ediyoruz.

 

Ve diyoruz ki güzel başladığımız bu yılı güzel bitirmek temennisiyle.

 

Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun inşaallah.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Başakşehir M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://eminsarac.meb.k12.tr/icerikler/2022-2023-egitim-ogretim-yilimiz-hayirli-olsun_13175831.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)