2022 - 2023 Eğitim - Öğretim Yılı Sene Başı Psikolojik Danışmanlar Toplantısını Gerçekleştirdik. . .

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Psikolojik Danışmanlar Toplantısını Erzincan Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirdik. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz GÜN de Erzincan Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan  toplantıya katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Sayın GÜN, özellikle lise kademesinde görev yapan psikolojik danışmanlara hitap etmek istediğini, lise kademesinin PDR hizmetlerinde çok önemli bir yeri olduğunu belirtti. Lisede çalışan bir psikolojik danışmanın sadece öğretim faaliyetlerinde ya da akademik başarıyı arttırma konularında değil, okullarda verilen eğitimin niteliğini arttırma konusunda da önemli bir rolü olduğunu da ifade etmiştir.  Aile Okulu Eğitimine de değinen Sayın GÜN, tüm ülkemizde başlatılan bu eğitimlerin ilimizde de yaygınlaşmasını sağlayacak ilk öğretmenlerin de psikolojik danışmanlar olduğunu ifade etti.

 

 

Yaptığımız toplantıda  2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında yapılacak olan faaliyetler ele alınmış olup, planlanan eğitimler, kurslar ve de atölye çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu. Ayrıca toplantıda Özel Eğitim Öğretmenimiz Doğuş Uruç tarafından özel eğitim hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantımıza katılan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz GÜN'e ve değerli Psikolojik Danışman arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Erzincan Merkez Erzincan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)