2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Kütük Çakma ve Ödül Törenleriyle Sona Erdi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kütük Çakma ve Ödül Törenleriyle Sona Erdi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Karpuzlu Anadolu Lisesi Okul Birincimiz AYŞE YILMAZ olmuş ve kütüğe ismi çakılmıştır.

 

                     2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sonunda Okul Birincimiz AYŞE YILMAZ, İkincimiz SEMİHA AKIN ve Üçüncümüz BATUHAN AKYILDIZ olmuş olup, ödüllerini Okul Müdürümüz İlker AKÇAY, Müdür Yardımcımız Sercan ERKUŞ ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz (12B sınıf Öğretmen) Sermin YILDIRIM vermişlerdir.

 

Verilen ödüllerin ardından Kütük Çakma Törenimiz sona ermiştir.

 

                    Bunun yanı sıra 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içerisinde akademik başarısı yüksek olan ve yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize, Teşekkür Belgeleri (40 adet), Takdir Belgeleri (58 Adet), Onur Belgeleri (37 Adet) ve çeşitli ödüller Okul Müdürümüz İlker AKÇAY, Müdür Yardımcımız Sercan ERKUŞ ve öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir.

 

                   Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 160. maddesi gereğince ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılının bütün dönemlerinde takdir belgesi almış olması sebebiyle Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanan (8 Adet) EMİR GÜL AYDOĞDU, KEREMCEM KÖKEN, EYÜP AKIN, FATİH ŞEN, TAHA KEREM KAÇAN, SEVİM AĞIROL, BATUHAN AKYILDIZ ve AYŞE YILMAZ ve Yılın Öğrencisi seçilen BATUHAN AKYILDIZ´a ödülünü Okul Müdürümüz İlker AKÇAY vererek kendisini tebrik etmiştir.

 

                2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının okulumuz için başarılı geçmesindeki emeklerinden dolayı okul idaremize, tüm öğretmen ve personelimize teşekkür ederiz...

 

                2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı yapılan törenle sona ermiştir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Karpuzlu Karpuzlu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)