2022 - 2023 Eğitim - Öğretim Yılı 2. Dönem Kts Faaliyetleri - Mayıs Ayı Çalışmaları /"Okulumuzda Belirlenen Alanların Çiçeklendirilmesi Etkinliği

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı, Kalite Takip Sistemi kapsamındaki " Öğrenci Gelişim Sistemi Faaliyetleri' nde Mayıs ayının 1. faaliyeti olan " Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanı " nı kapsayan " Okul içi mekânlarda, merdiven, koridor ve sınıf cam kenarlarında saksıda çiçek yetiştirilir " isimli etkinliğimizi gerçekleştirmek amacıyla faaliyet koordinatörü Okul Müdür Yardımcısı Nevin Köseoğlu " İyi Örnek Paylaşıyoruz " amacı doğrultusunda okul öğretmenlerimizden Mine Yavuz, Fatma Burul, Nihal Çobanoğlu ve Şeyma Çetin ile gönüllü   öğrencilerimizden oluşan bir grup kurarak,  okulumuzda belirlenen alanların çiçeklendirilmesini sağladı. 

Okul öğretmenlerimiz ve gönüllü öğrencilerimizden oluşan grubumuz, hem okulumuza güzellikler katabilmek hem de öğrencilerimizin dünyalarını diğer canlılarla paylaşabilmeleri ve tüm canlıların yaşamlarına saygı duyabilmelerini amaç edinerek okulumuzun uygun yerlerine, bakımını öğrencilerimizin üstlenmesini sağlayacak şekilde çiçekler yerleştirmişlerdir. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin birlikte gerçekleştirdiği bu etkinlikte, öğrencilerimizin okulumuzun yeni misafirlerinin bakımlarını severek üstlendikleri görülmüştür.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Erzurum Yakutiye Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)