2021 Yılı Okul Ale Birliği Toplantımız Yapıldı

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile birliği toplantısı 01-11-2021 tarihinde saat 18:30´ da okulumuz toplantı salonunda velilerimizin büyük çoğunluğunun katılımıyla yapıldı.

      Okul Müdür Yardımcımız Hasan KARATAŞ Divan Kurulu Başkanı olarak seçildi. Okul Müdürü Sami CAN, okulumuzun genel başarısı ve bu başarının artırılmasına yönelik okula, velilere ve öğrencilere düşen görevler hakkında bilgiler verdi.2021-2022 yılında okulumuzda eğitim-öğretim adına yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Devamsızlık, ders durumları ve disiplin konuları hakkında velileri bilgilendiren okul müdürümüz bu tür sorunların ancak okul ve velilerin işbirliği ile çözülebileceğini belirtti.Öğrencilerin kitap okuma konusunda istekli olmaları ve çok kitap okumaları gerektiğini bunun için velilerin çocuklara model olması gerektiğini belirtti.

      Denetleme Kurulunun ve Yönetim Kurulunu´nun faaliyet raporlarını okumalarının ardından genel kurul seçim yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyelerini seçerek 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile birliği genel kurul toplantısı sona erdi.

 

Yeni yönetim kurulu aşağıdaki şekilde teşkil edilmiştir.

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULUMUZ  
GÖREVİ                                      ADI SOYADI                                              
 BAŞKAN   Sema GÖKTAŞ
 BAŞKAN YARDIMCISI  Tuba ŞEN
 MUHASİP ÜYE  Şerife ERKARA
 ÜYE  Şerife YÜCER
 SEKRETER  Fatma GÖKTAŞ

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Durmuş Ali Gülcan Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)